Menü
Hiba történt a kitöltésben
Mondd el a véleményed!

Forex kurzus - Tanulj meg kereskedni a devizapiacon Várkuti Gézával!

Kereskedj Te is devizákkal, ismerd meg a legfontosabb kereskedési metódusokat, lásd át a rendszert és keress Te is pénzt ezen a piacon! Magyarország egyik legsikeresebb devizakereskedőjével tanulhatsz! Várkuti Géza 25 éves aktív kereskedői tapasztalata nem várt mértékben felgyorsítja a tanulási folyamatot.
21722 megtekintés

25 év tapasztalata egy helyen! Minden szükséges tudást megkapsz a kurzus során, nem kell felesleges órákat eltöltened az internet böngészésével, ahol többségében bonyolult és érthetetlen anyagokat találsz.

A videók után képes leszel önállóan tranzakciókat bonyolítani, megismered a kereskedési szoftvert, világossá válnak a szükséges fogalmak, tisztában leszel a különböző piacelemzési módszerekkel, melyek egyszerűbbek, mint gondolnád. Egy teljesen új világ nyílik meg előtted!

Fontos, hogy a kurzus után nem engedjük el a kezed és folyamatosan 24 órán belül válaszolunk a kérdéseidre! A kurzus hallgatói betekintést nyerhetnek Várkuti Géza profi kereskedési rendszereibe, melyek megkönnyítik a pénzkeresést, és ha készen állsz rá, Te is sikerrel alkalmazhatod őket!

A kurzus ára: 1.900 Ft Megvásárolom
  • Bizonyítvány a kurzusról
  • Korlátlan hozzáférés
  • Mobil elérés

“Tanulj meg mindent, amit lehet, amikor csak lehet, akitől csak lehet! Egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszel ezért magadnak”

- Sarah Caldwell