Menü
Hiba történt a kitöltésben
Mondd el a véleményed!

Mi a manó?

A manó az egy ilyen zöld lény, de lehet kék is, és életében nem tanult online! De Ti fogtok!

Évente 120.000 diák

Egy 2011-ben alakult onlien oktatásra specializálódott csapat vagyunk. Az egyetemi online oktatásban elért sikerek ösztönöztek minket arra, hogy ez a modern oktatási módszer mindenki számára elérhető legyen. Mi ebben vagyunk a legjobbak, na és persze abban, hogy ezt a tudást hogyan adhatjuk át Neked a legkönnyebben - innen is a név: EASYlearn!
Az easyLearn.hu egy forradalmian új eszköze az online tanulásnak. A fejfájós, időfaló tanulást hivatott felváltani, egy könnyed és szórakoztató interaktív videós módszerrel. A tananyagot teljes egészében érthetően, és a hallgatók számára könnyen emészthető nyelvezeten prezentálja.

A kurzusok

A kurzusok nagy részét videók teszik ki. Prezentációk, élő szereplős és a képernyő rögzített videók hada vár arra, hogy naprakész tudást adjanak át Neked! Az oktató videókban a hallgató az adott anyaggal ismerkedik elméleti és gyakorlati példákon keresztül. A videókhoz gyakran kapcsolódnak feladatok is, amit a delikvens otthon, vagy a híd közepén oldhat meg. Jellemes böngészést kívánunk, eljött a modern tanukás felfedezésének az ideje!

Az előadók

A videókon megszólaló tanárok a hallgató közönség számára érthető és élvezhető nyelvezeten adja le a tananyagot, amellett, hogy rendkívül felkészült szakemberek. Több éves szakmai múlttal rendelkező kotatók, akik maguk is a témában dolgoznak, vagy oktatnak felső oktatási és egyéb intézményekben! Már alig várják, hogy teszteljék őket!

Előnyök

  • A nap 24 órájában bárhonnan elérhető, akár otthon pizsamában is nézheted (azért nem minden nap megy az ember pizsamában kurzusra).
  • Egy magántanár minden tudása és annak hatékonysága elevenedik meg előtted.
  • Te kezedben van a távirányító: a magántanár egy kattintással megállítható, és újra szóra bírható (ilyen jól jönne néha a való életben is).
  • Bármikor visszatekerhető.
  • Bármilyen témájú kurzus megelevenedhet a nappalid közepén.
  • A mi tanárunk jóval kevesebbet "fogyaszt", mint az élő.

Hátrányok

  • Mi még nem tudunk róla, de ha bármi észrevételed van, ne habozz azt megosztani velünk otletek@easylearn.hu

Az easyLearn csapata

Diákjaink mondták

Úgy érzem magam a videóktól, mint ahogy Neo érezhette magát a Mátrixban, amikor először tanítottak neki valamit. Ül nyugodtan a székben, majd egyszercsak kinyitja a szemét és megszólal "Tudok karatézni". Persze az én esetemben "Tudok elemi bázistranszformálni. Krisztián, Facebook komment
Egy éjszakám volt felkészülni, végignéztem az összes opkut videót...végül 3-as lettem! V. Csaba
Első éves hallgató vagyok, év eleje óta követem a videóitokat -(csak azokból készülök) és sikerül jól vennem az akadályokat, ami számomra a matematika világában nagyon nagy dolog. T. Judit
Először is nagyon köszönöm Nektek, hogy érthetővé tettétek nekem az opkutot, nélkületek még mindig sok homályos folt lenne bennem a tantárggyal kapcsolatban. H. Gyöngyi
Nagyon király az oldalatok, örülök, hogy rátaláltam! Az idei félévre már negyedszerre (dékáni engedéllyel) vettem fel a matekot. A segítségetekkel viszont az első zh-t 88%-osra sikerült megírnom! H. Péter
Tényleg nagyon jó a videók nyelvezete, szakadtam a röhögéstől tanulás közben. Csak így tovább! K. Péter

?Ha kérdésed, ötleted van az oldallal kapcsolatban, ne habozz velünk megosztani, nekünk is jobb, ha neked is jobb!
Írj az alábbi e-mail címek egyikére: kerdesek@easylearn.hu vagy otletek@easylearn.hu

“A tanulás nem más, mint annak felfedezése, hogy valami lehetséges.”

- Fritz Perls